Toimitusehdot

HINNAT:
Tuoteluettelon hinnat ovat arvonlisäverottomia (alv 0%). Lisäämme kaikkiin tuotteisiin kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Ilmoitetut hinnat ovat kappalehintoja, ellei toisin mainita. Toimitettava myyntierä riippuu pakkauskoosta. Kuvaston hinnat ovat voimassa 31.12.2016 asti.
TOIMITUS:
Vapaasti varastossa Helsingissä.
Tavarat toimitetaan tilaajan erikseen mainitseman kuljetusmuodon mukaan, muutoin KSP-Astiat parhaaksi katsomalla tavalla (Nouto, Matkahuolto, Posti, Pääkaupunkiseudulla KSP-Astioiden oma kuljetus)
TOIMITUSMAKSUT:
Lähetyksen hintaan lisätään lähetyksen aiheuttamat kulut. Palautuskuluista vastaa asiakas.
Posliini- ja lasituotteet lähetetään asiakkaalle aina erilliskäsiteltävänä (helposti särkyvä).
TILAAMINEN:
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.ksp-astiat.fi Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.
TOIMITUSAIKA:
Toimitusaika on yleensä 7-8 arkipäivää.
Jos toimitusaika on olennaisesti pidempi tai emme voi toimittaa kaikkia tuotteita samalla kertaa, otamme asiakkaaseen yhteyttä.
MAKSUTAVAT JA- AJAT:
Käytettävissä olevat maksutavat: Pankkisiirto, Posti-tai Matkahuoltoennakko.Jälkikäteen laskutettaessa maksuehto on 7 vrk netto, ellei erikseen ole toisin sovittu.
Yksityisille tilaukset toimitetaan maksusuorituksen jalkeen. Laskut lähetetään pääsääntöisesti sähköpostitse.
VIIVÄSTYSKORKO:
Viivästyskorko on kulloinkin voimassa oleva viivästyskorko.
OMISTUSOIKEUS:
Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle, kunnes koko kauppasumma on maksettu.
PALAUTUKSET:
Tuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta yritysten välisessä kaupassa. Palautuksista on aina sovittava etukäteen KSP-Astiat Tmi kanssa. Yritysasiakas vastaa palautuksen kustannuksista ellei syynä ole tuotteen valmistusvirhe tai KSP-Astian toiminnasta johtuva virhe.
TUOTE- JA HINTAMUUTOKSET:
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin tuotteissa, toimituksissa ja teknisissä tiedoissa ilman ennakkoilmoitusta. Mahdolliset muutokset löytyvät osoitteesta www.ksp-astiat.fi. Muutokset eivät koske jo tilattuja ja vahvistettuja tuotteita. Vastuumme painovirheistä rajoittuu tietojen korjaamiseen verkkosivuillemme.