Toimitusehdot

Toimitusehdot

HINNAT:
Tuoteluettelon hinnat ovat arvonlisäverottomia (alv 0%). Lisäämme kaikkiin tuotteisiin kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Ilmoitetut hinnat ovat kappalehintoja, ellei toisin mainita. Toimitettava myyntierä riippuu pakkauskoosta. Kuvaston hinnat ovat voimassa 31.12.2018 asti.

TOIMITUS
Myymme ainoastaan yrityksille ja yhteisöille, joilla on voimassa oleva y-tunnus  (paitsi  lastenastiastot).
Pientavarat ja astiat toimitetaan tilaajan erikseen mainitseman kuljetusmuodon mukaan, muutoin KSP-Astiat parhaaksi katsomalla tavalla (Nouto, Matkahuolto, Posti, Pääkaupunkiseudulla KSP-Astioiden oma kuljetus)

Ravintolalaitteet ja koneet ja kalusteet tuodaan asiakkaalle oven eteen suoraan valmistustehtaan varastosta kansainvälisillä kuljetuskalustolla.
Toimitusmaksu riipuu toimituksen koosta ja painosta.

Toimitusmaksu on 35,90 € ellei asiakaskohtaisissa sopimuksissa ole toisin määritelty. Tilauksen arvon ylittäessä 450 € emme veloita kuljetusmaksua. Varastosaldomme ylittävät tilausmäärät tai tehdastoimitukset toimitamme jälkitoimituksena, eli heti kun saamme lisää tuotteita varastoomme.

 

TILAAMINEN:
Tilaukset tehdään joustavimmin yhteydenottosivumme kautta. Tällöin on asiakkaan annettava puhelinnumero tai sähköpostiosoite, johon otamme tarvittaessa yhteyttä. Tilaukset ja tiedustelut voi myös tehdä puhelimitse 050 3452126  mutta työtilanteesta riippuen, emme aina heti pysty vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin, vaan otamme silloin soittopyynnön ja otamme yhteyttä takaisin mahdollisimman pikaisesti.
Lunastamatta jääneet postiennakko- ja bussiennakkopakettien lähetys ja säilytysmaksut peritään tilaajalta.
Lähetysten vastaanottajan on heti tarkastettava pakkaus ja merkittävä mahd. vauriot rahtikirjaan sekä otettava kuljettajan tai tuotteen luovuttaneen henkilön allekirjoitus. Vauriot on heti kirjallisesti ilmoitettava kuljetuksen suorittaneelle yhtiölle.

Tärkeä!    KSP-Astiat käyttää yrityksen kansainvälistä toiminta joten tilauksien peruutukset eivät ole mahdolliset.
Ottakaa tarvittaessa yhteyttä KSP-Astioihin ennen tilauksen lähettämistä.

 

PALAUTUKSET:
Tuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta yritysten välisessä kaupassa. Palautuksista on aina sovittava etukäteen KSP-Astiat Tmi kanssa. Yritysasiakas vastaa palautuksen kustannuksista ellei syynä ole tuotteen valmistusvirhe tai KSP-Astian toiminnasta johtuva virhe.
Tavaroiden palautus hyväksytään edellyttäen, että lähetys ei ole ollut tilauksen mukainen tai tavara on ollut viallinen ja muistutus on tehty 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautuksesta on aina etukäteen sovittava edustajamme kanssa. Vakiotuotteiden palautuksesta, joka ei johdu myyjän virheestä, hyvitetään enintään 80 %.  Mittatilaus- ja erikoistuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä, myyntikuntoisia ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

 

TOIMITUSAIKA:
Toimitusaika on yleensä    7-10 arkipäivää.
Jos toimitusaika on olennaisesti pidempi tai emme voi toimittaa kaikkia tuotteita samalla kertaa, otamme asiakkaaseen yhteyttä.

 

TAKUU ja TOIMITUSEHDOT
Teknisestä häiriöstä johtuvat, takuuaikana suoritettavaa korjausta koskevat huoltotilaukset on esitettävä viipymättä vian ilmettyä KSP-Astioille . Pienikokoiset, helposti siirrettävät laitteet tulee ostajan toimittaa takuukorjausta varten omalla kustannuksellaan valtuutettuun huoltopisteeseen.

Takuukorjaukset asiakas voi suorittaa kutsumalla mikä tahansa ravintolalaitteiden huoltoyrityksen huoltomiestä.  KSP-Astiat   maksaa sen  käynti  virallisella huoltoyrityksen laskulla. Varaosat  tarvittaessa lähetetään  kuriiriyrityksen kyydissä.

Isokokoiset ja kiinteästi asennetut laitteet pyritään korjaamaan asiakkaan luona. Takuukorjaukset suoritetaan normaalina työaikana. Mikäli asiakkaan vaatimuksesta ja/tai suoritettavasta toimenpiteestä johtuen takuukorjausta ei voida suorittaa normaalina työaikana ja siitä aiheutuu lisäkuluja, laskute- taan mahdolliset lisäkulut asiakkaalta.
KSP-Astiat antaa takuun raaka-aineesta tai valmistusvirheesta johtuville vioille. Takuu on voimassa yhden tai kahden vuoden (12 kk tai 24kk) tavaran toimituksesta Suomeen ensimmäiselle ostajalle myydyille laitteille.
Laitteet ja kalusteet ovat KSP-Astioiden omaisuutta siihen saakka, kunnes kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu mahdolliset viivästyskorot ja –kulut huomioituna.

 

MAKSUTAVAT JA- AJAT
Käytettävissä olevat maksutavat: Pankkisiirto, Posti-tai Matkahuoltoennakko. Jälkikäteen laskutettaessa maksuehto on 7 vrk netto, ellei erikseen ole toisin sovittu.
Yksityisille ja Tmi yrityksille tilaukset toimitetaan maksusuorituksen jälkeen.
Laskut lähetetään pääsääntöisesti sähköpostitse.

VIIVÄSTYSKORKO:
Viivästyskorko on kulloinkin voimassa oleva viivästyskorko.

 

OMISTUSOIKEUS:
Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle, kunnes koko kauppasumma on maksettu.

 

TUOTE- JA HINTAMUUTOKSET:
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin tuotteissa, toimituksissa ja teknisissä tiedoissa ilman ennakkoilmoitusta. Mahdolliset muutokset löytyvät osoitteesta www.ksp-astiat.fi. Muutokset eivät koske jo tilattuja ja vahvistettuja tuotteita. Vastuumme painovirheistä rajoittuu tietojen korjaamiseen verkkosivuillemme.

 

TIETOSUOJAEHDOT:

Tietosuojaehdot