Toimitusehdot

HINNAT:
Tuoteluettelon hinnat ovat arvonlisäverottomia (alv 0%). Lisäämme kaikkiin tuotteisiin kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Ilmoitetut hinnat ovat kappalehintoja, ellei toisin mainita. Toimitettava myyntierä riippuu pakkauskoosta. Kuvaston hinnat ovat voimassa 31.12.2017 asti.
TOIMITUS:
Myymme ainoastaan yrityksille ja yhteisöille, joilla on voimassa oleva y-tunnus. (paitsi posliini ja lastenastiastot)
Vapaasti varastossa Helsingissä.
Pientavarat ja astiat toimitetaan tilaajan erikseen mainitseman kuljetusmuodon mukaan, muutoin KSP-Astiat parhaaksi katsomalla tavalla (Nouto, Matkahuolto, Posti, Pääkaupunkiseudulla KSP-Astioiden oma kuljetus)
Ravintolalaitteet ja koneet tuodaan asiakkaalle oven eteen suoraan valmistustehtaan varastosta kansainvälisillä kuljetuskalustolla.

TOIMITUSMAKSUT:
Lähetyksen hintaan lisätään lähetyksen aiheuttamat kulut. Palautuskuluista vastaa asiakas.
Posliini- ja lasituotteet lähetetään asiakkaalle aina erilliskäsiteltävänä (helposti särkyvä).
TILAAMINEN:
Tilaukset tehdään joustavimmin yhteydenottosivumme kautta. Tällöin on asiakkaan annettava puhelinnumero tai sähköpostiosoite, johon otamme tarvittaessa yhteyttä. Tilaukset ja tiedustelut voi myös tehdä puhelimitse 050 3452126  mutta työtilanteesta riippuen, emme aina heti pysty vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin, vaan otamme silloin soittopyynnön ja otamme yhteyttä takaisin mahdollisimman pikaisesti.
Lunastamatta jääneet postiennakko- ja bussiennakkopakettien lähetys ja säilytysmaksut peritään tilaajalta.
Lähetysten vastaanottajan on heti tarkastettava pakkaus ja merkittävä mahd. vauriot rahtikirjaan sekä otettava kuljettajan tai tuotteen luovuttaneen henkilön allekirjoitus. Vauriot on heti kirjallisesti ilmoitettava kuljetuksen suorittaneelle yhtiölle.
TOIMITUSAIKA:
Toimitusaika on yleensä 7-8 arkipäivää.
Jos toimitusaika on olennaisesti pidempi tai emme voi toimittaa kaikkia tuotteita samalla kertaa, otamme asiakkaaseen yhteyttä.
TAKUU ja TOIMITUSEHDOT
Teknisestä häiriöstä johtuvat, takuuaikana suoritettavaa korjausta koskevat huoltotilaukset on esitettävä viipymättä vian ilmettyä KSP-Astioille tai projektitoimitusten yhteydessä sovitulle, KSP-Astioiden valtuuttamalle huoltoliikkeelle. Pienikokoiset, helposti siirrettävät laitteet tulee ostajan toimittaa takuukorjausta varten omalla kustannuksellaan valtuutettuun huoltopisteeseen. Isokokoiset ja kiinteästi asennetut laitteet pyritään korjaamaan asiakkaan luona. Takuukorjaukset suoritetaan normaalina työaikana. Mikäli asiakkaan vaatimuksesta ja/tai suoritettavasta toimenpiteestä johtuen takuukorjausta ei voida suorittaa normaalina työaikana ja siitä aiheutuu lisäkuluja, laskute- taan mahdolliset lisäkulut asiakkaalta.
KSP-Astiat antaa takuun raaka-aineesta tai valmistusvirheesta johtuville vioille. Takuu on voimassa yhden tai kahden vuoden (12 kk tai 24kk) tavaran toimituksesta Suomeen ensimmäiselle ostajalle myydyille laitteille.
Laitteet ja kalusteet ovat KSP-Astioiden omaisuutta siihen saakka, kunnes kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu mahdolliset viivästyskorot ja –kulut huomioituna.
MAKSUTAVAT JA- AJAT
Käytettävissä olevat maksutavat: Pankkisiirto, Posti-tai Matkahuoltoennakko.Jälkikäteen laskutettaessa maksuehto on 7 vrk netto, ellei erikseen ole toisin sovittu.
Yksityisille tilaukset toimitetaan maksusuorituksen jalkeen. Laskut lähetetään pääsääntöisesti sähköpostitse.
VIIVÄSTYSKORKO:
Viivästyskorko on kulloinkin voimassa oleva viivästyskorko.
OMISTUSOIKEUS:
Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle, kunnes koko kauppasumma on maksettu.
PALAUTUKSET:
Tuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta yritysten välisessä kaupassa. Palautuksista on aina sovittava etukäteen KSP-Astiat Tmi kanssa. Yritysasiakas vastaa palautuksen kustannuksista ellei syynä ole tuotteen valmistusvirhe tai KSP-Astian toiminnasta johtuva virhe.
TUOTE- JA HINTAMUUTOKSET:
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin tuotteissa, toimituksissa ja teknisissä tiedoissa ilman ennakkoilmoitusta. Mahdolliset muutokset löytyvät osoitteesta www.ksp-astiat.fi. Muutokset eivät koske jo tilattuja ja vahvistettuja tuotteita. Vastuumme painovirheistä rajoittuu tietojen korjaamiseen verkkosivuillemme.