Toimitusehdot

HINNAT:
Tuoteluettelon hinnat ovat arvonlisäverottomia (alv 0%). Lisäämme kaikkiin tuotteisiin kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Ilmoitetut hinnat ovat kappalehintoja, ellei toisin mainita. Toimitettava myyntierä riippuu pakkauskoosta. Kuvaston hinnat ovat voimassa 31.12.2017 asti.
TOIMITUS:
Vapaasti varastossa Helsingissä.
Tavarat toimitetaan tilaajan erikseen mainitseman kuljetusmuodon mukaan, muutoin KSP-Astiat parhaaksi katsomalla tavalla (Nouto, Matkahuolto, Posti, Pääkaupunkiseudulla KSP-Astioiden oma kuljetus)
TOIMITUSMAKSUT:
Lähetyksen hintaan lisätään lähetyksen aiheuttamat kulut. Palautuskuluista vastaa asiakas.
Posliini- ja lasituotteet lähetetään asiakkaalle aina erilliskäsiteltävänä (helposti särkyvä).
TILAAMINEN:
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.ksp-astiat.fi  Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.
TOIMITUSAIKA:
Toimitusaika on yleensä 7-8 arkipäivää.
Jos toimitusaika on olennaisesti pidempi tai emme voi toimittaa kaikkia tuotteita samalla kertaa, otamme asiakkaaseen yhteyttä.
TAKUU ja TOIMITUSEHDOT
Teknisestä häiriöstä johtuvat, takuuaikana suoritettavaa korjausta koskevat huoltotilaukset on esitettävä viipymättä vian ilmettyä KSP-Astioille tai projektitoimitusten yhteydessä sovitulle, KSP-Astioiden valtuuttamalle huoltoliikkeelle. Pienikokoiset, helposti siirrettävät laitteet tulee ostajan toimittaa takuukorjausta varten omalla kustannuksellaan valtuutettuun huoltopisteeseen. Isokokoiset ja kiinteästi asennetut laitteet pyritään korjaamaan asiakkaan luona. Takuukorjaukset suoritetaan normaalina työaikana. Mikäli asiakkaan vaatimuksesta ja/tai suoritettavasta toimenpiteestä johtuen takuukorjausta ei voida suorittaa normaalina työaikana ja siitä aiheutuu lisäkuluja, laskute- taan mahdolliset lisäkulut asiakkaalta.
KSP-Astiat antaa takuun raaka-aineesta tai valmistusvirheesta johtuville vioille. Takuu on voimassa yhden tai kahden vuoden (12 kk tai 24kk) tavaran toimituksesta Suomeen ensimmäiselle ostajalle myydyille laitteille.
Laitteet ja kalusteet ovat KSP-Astioiden omaisuutta siihen saakka, kunnes kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu mahdolliset viivästyskorot ja –kulut huomioituna.
MAKSUTAVAT JA- AJAT
Käytettävissä olevat maksutavat: Pankkisiirto, Posti-tai Matkahuoltoennakko.Jälkikäteen laskutettaessa maksuehto on 7 vrk netto, ellei erikseen ole toisin sovittu.
Yksityisille tilaukset toimitetaan maksusuorituksen jalkeen. Laskut lähetetään pääsääntöisesti sähköpostitse.
VIIVÄSTYSKORKO:
Viivästyskorko on kulloinkin voimassa oleva viivästyskorko.
OMISTUSOIKEUS:
Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle, kunnes koko kauppasumma on maksettu.
PALAUTUKSET:
Tuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta yritysten välisessä kaupassa. Palautuksista on aina sovittava etukäteen KSP-Astiat Tmi kanssa. Yritysasiakas vastaa palautuksen kustannuksista ellei syynä ole tuotteen valmistusvirhe tai KSP-Astian toiminnasta johtuva virhe.
TUOTE- JA HINTAMUUTOKSET:
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin tuotteissa, toimituksissa ja teknisissä tiedoissa ilman ennakkoilmoitusta. Mahdolliset muutokset löytyvät osoitteesta www.ksp-astiat.fi. Muutokset eivät koske jo tilattuja ja vahvistettuja tuotteita. Vastuumme painovirheistä rajoittuu tietojen korjaamiseen verkkosivuillemme.