Toimitusehdot

Toimitusehdot

HINNAT:
Tuoteluettelon hinnat ovat arvonlisäverottomia (alv 0%).  Lisäämme kaikkiin tuotteisiin kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Ilmoitetut hinnat ovat kappalehintoja, ellei toisin mainita. Toimitettava myyntierä riippuu pakkauskoosta. Kuvaston hinnat ovat voimassa 31.12.2022 asti.

TOIMITUS
Myymme ainoastaan yrityksille ja yhteisöille, joilla on voimassa oleva y-tunnus .
Pientavarat ja astiat toimitetaan tilaajan erikseen mainitseman kuljetusmuodon mukaan, muutoin KSP-Astiat parhaaksi katsomalla tavalla ( Matkahuolto, Posti, Kaukokiito, UPS)

Ravintolalaitteet ja koneet ja kalusteet tuodaan asiakkaalle oven eteen suoraan valmistustehtaan varastosta kansainvälisillä kuljetuskalustolla.

Toimitusmaksu on porrastettu tilauksen arvon mukaan  ellei  ole toisin määritelty.

Alle 120€ alv 0% tilauksesta – 17,90€ alv 0%

Alle 240€ alv 0% tilauksesta – 14,90€ alv 0%

Alle 350€ alv 0% tilauksesta – 9,90€ alv 0%

Tilauksen arvon ylittäessä 350 € emme veloita kuljetusmaksua.

HUOMIO:   Lasien lähetyksestä veloitetaan lisäksi 22,90€ alv 0% vakuutusmaksu

Varastosaldomme ylittävät tilausmäärät tai tehdastoimitukset toimitamme jälkitoimituksena, eli heti kun saamme lisää tuotteita varastoomme.

Jos tilauksen tuotteita ei heti saa meidän varastosta ilmoitetaan tilaajalle mahdollinen toimitusajankohta sähköpostitse (ilmoitathan aina toimiva sähköpostiosoitetta)

TILAAMINEN:
Tilaukset tehdään joustavimmin verkkokauppaamme tai yhteydenottosivumme kautta. Tällöin on asiakkaan annettava puhelinnumero tai sähköpostiosoite, johon otamme tarvittaessa yhteyttä. Tilaukset ja tiedustelut voi myös tehdä puhelimitse 050 3452126  mutta työtilanteesta riippuen, emme aina heti pysty vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin, vaan otamme silloin soittopyynnön ja otamme yhteyttä takaisin mahdollisimman pikaisesti.
Lunastamatta jääneet postiennakko- ja bussiennakkopakettien lähetys ja säilytysmaksut peritään tilaajalta. Asiakkaille perille toimitetusta peruuttamattomasta tilauksesta veloitetaan toimituskulut ja käsittelymaksut. Tuotteen tilauksen voi peruuttaa lähettämällä viesti sähköpostiimme:   sale@ksp-astiat.fi
Lähetysten vastaanottajan on heti tarkastettava pakkaus ja merkittävä mahd. vauriot rahtikirjaan sekä otettava kuljettajan tai tuotteen luovuttaneen henkilön allekirjoitus. Vauriot on heti kirjallisesti ilmoitettava kuljetuksen suorittaneelle yhtiölle.

Tärkeä!

KSP-Astiat käyttää yrityksen kansainvälistä toiminta joten tilauksen peruutus ei ole mahdollinen.
Ottakaa tarvittaessa yhteyttä KSP-Astioihin ennen tilauksen lähettämistä. Tilauksen vahvistus tarkoittaa toimitusehdon hyväksymistä.

PALAUTUKSET:
Tuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta yritysten välisessä kaupassa. Palautuksista on aina sovittava etukäteen KSP-Astiat Tmi kanssa. Yritysasiakas vastaa palautuksen kustannuksista ellei syynä ole tuotteen valmistusvirhe tai KSP-Astian toiminnasta johtuva virhe.
Tavaroiden palautus hyväksytään edellyttäen, että lähetys ei ole ollut tilauksen mukainen tai tavara on ollut viallinen ja muistutus on tehty 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautuksesta on aina etukäteen sovittava edustajamme kanssa. Vakiotuotteiden palautuksesta, joka ei johdu myyjän virheestä, hyvitetään enintään 80 %.  Mittatilaus- ja erikoistuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä, myyntikuntoisia ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

TOIMITUSAIKA:
Toimitusaika on yleensä    7-10 arkipäivää (tarvikkeet)   ja   2-5 viikkoa (laitteet ja koneet).
Jos toimitusaika on olennaisesti pidempi tai emme voi toimittaa kaikkia tuotteita samalla kertaa, otamme asiakkaaseen yhteyttä.

TAKUU ja TOIMITUSEHDOT
Teknisestä häiriöstä johtuvat, takuuaikana suoritettavaa korjausta koskevat huoltotilaukset on esitettävä viipymättä vian ilmettyä KSP-Astioille  täyttämällä “Reklamaatio” lomake . Pienikokoiset, helposti siirrettävät laitteet tulee ostajan toimittaa takuukorjausta varten omalla kustannuksellaan valtuutettuun huoltopisteeseen. Takuu ei korvaa asiakkaan virheellisestä kytkennästä, asennuksesta tai käytöstä aiheutuneita virheitä. Takuu ei korvaa välillisiä vahinkoja tai tappioita, jotka aiheutuvat mahdollisesta laitehäiriöstä tai huollon/toimituksen viivästymisestä.

Yrityskäyttöön hankitun laitteen takuuaika määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti, takuuajan päättyminen lopettaa KSP-Astioiden vastuun. Tuotteen fyysinen avaaminen laitteen muokkaamiseksi päättää takuun ja myyjän vastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut.

Isokokoiset ja kiinteästi asennetut laitteet pyritään korjaamaan asiakkaan luona. Takuukorjaukset suoritetaan normaalina työaikana. Mikäli asiakkaan vaatimuksesta ja/tai suoritettavasta toimenpiteestä johtuen takuukorjausta ei voida suorittaa normaalina työaikana ja siitä aiheutuu lisäkuluja, laskutetaan mahdolliset lisäkulut asiakkaalta.
KSP-Astiat antaa takuun raaka-aineesta tai valmistusvirheestä johtuville vioille. Takuu on voimassa yksi vuosi  (12 kk ) tavaran toimituksesta Suomeen ensimmäiselle ostajalle myydyille laitteille. Takuukorjausta vaativan ostajan on tarvittaessa todistettava takuun voimassaolo.
Laitteet ja kalusteet ovat KSP-Astioiden omaisuutta siihen saakka, kunnes kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu mahdolliset viivästyskorot ja –kulut huomioituna.

Korjaustilanteessa käytetään ainoastaan alkuperäiset varaosat.

REKLAMAATIO

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa  sähköpostilla osoitteeseen:  sale@ksp-astiat.fi tai täyttämällä verkkosivun lomakkeen: https://www.ksp-astiat.fi/reklamaatio/

MAKSUTAVAT JA- AJAT
Käytettävissä olevat maksutavat: Pankkisiirto, Posti-tai Matkahuoltoennakko. Jälkikäteen laskutettaessa maksuehto on 7 vrk netto, ellei erikseen ole toisin sovittu.
Yksityisille ja Tmi yrityksille tilaukset toimitetaan maksusuorituksen jälkeen.
Laskut lähetetään pääsääntöisesti sähköpostitse tai verkkolaskuna (ilmoittamalla tilauksen tekemisen yhteydessä sen osoite kommentti kenttään).

VIIVÄSTYSKORKO:
Viivästyskorko on kulloinkin voimassa oleva viivästyskorko.

OMISTUSOIKEUS:
Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle, kunnes koko kauppasumma on maksettu.

TUOTE- JA HINTAMUUTOKSET:
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin tuotteissa, toimituksissa ja teknisissä tiedoissa ilman ennakkoilmoitusta. Mahdolliset muutokset löytyvät osoitteesta www.ksp-astiat.fi. Muutokset eivät koske jo tilattuja ja vahvistettuja tuotteita. Vastuumme painovirheistä rajoittuu tietojen korjaamiseen verkkosivuillemme.

TIETOSUOJAEHDOT:

Tietosuojaehdot