Ruoan tarjoilulinjastot ja buffetit

Hyvä asiakas,
Tänään tarjoamme sinulle uuden luettelon ” Ruoan tarjoilulinjastot”
Valikoima, toiminnot ja suunnitteluratkaisut on valmistanut Stalgast Radomin tekninen tiimi, joka on työskennellyt gastronomian alalla yli 20 vuotta. Kokemuksemme, luovuuden ja tiukimpien standardien noudattaminen elintarvikkeiden tuotannon ja jakelun alalla takaavat, että hankit ergonominen, esteettinen ja toimiva järjestelmä aterioiden jakelulle. “Stalgast” -in tuottamat palvelulinjat takaavat juuri valmistetun aterian oikea jakelu ylläpitämällä niiden lämpötilaa, aistillisia ja esteettisiä piirteitä.
Aterioiden jakelujärjestelmät on tarkoitettu käytettäväksi ravintoloissa, hotelleissa, , ruokaloissa ja muissa paikkoissa joissa ateriat jaetaan. Palvelevat linjat ovat aina yksilöllisesti suunniteltuja asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Sopeutuminen riippuu aterioiden tyypistä, sijaintipaikasta sekä tilojen mahdollisuudesta. .
Stalgast Radom täyttää kansainväliset laatu- ja turvallisuusstandardit ja takaa pitkäaikaisen ja luotettavan käytön.

Tarjoilulinja ja buffetlaitteet

Klikkaa alla olevaa kuvaa ja lataa tiedosto PDF muodossa.

Tarjoilulinjasto ja ravintolalaitteet

Tarjouspyynnöt:    sale@ksp-astiat.fi

Valitse sopivat linjaston osat, työpinnan ja etupaneelien laatu tai väri ja lähetä kokoonpanon lista yrityksemme sähköpostiin sale@ksp-astiat.fi.  Listan perusteella me lasketaan tarjous.

     

             

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.